Orada al forn, amb refregit d'alls

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una Orada de racció, de 330 grams, aprox. ( una per comensal )
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Sis alls laminats
  • Quatre bitxos ( caienes )
  • Quatre patates tallades a rodelles
  • Dues cebes tallades a juliana
  • Ví blanc

4 racions

Elaboració

Agafem les patates tallades a rodelles, i les fregim amb oli d'oliva.
A part, fregim la ceba, i quan és fregida, la reservem.
Agafem una safata per anar al forn, i fem quatre llits, amb les patates, i damunt la ceba.
Seguidament, posem les dues meitats de la Orada, al damunt, la salem, i les reguem amb un raig de ví, i oli d'oliva. Ho en fornem a 180º, fins que les orades, són cuites.
A part, en un cassó, amb oli d'oliva, fregim els alls, i els bitxos. Quan són mig cuits, els traiem, i ho posem damunt les orades, al posar-les en el plat, en el moment de servir-ho.

30min

Notes

La Orada, la podem comprar, filetejada, en dues meitats, o filetejar-la nosaltres, anant en compte al tallar-la.Les espines, les podem congelar, per quan tinguem que fer un fumet.
Farem tantes orades, com començals seguin a taula.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

386 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!