Cabdells d'enciam amb anxoves
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un cabdell d'enciam
- Quatre tomàquets xerri
- Pastanaga ratllada
- Quatre filets d'anxova
- Vinagreta d'anxova
1 racions
Utensilis
Una batedora elèctrica
Un biberó de plàstic
Elaboració
Agafem el cabdell d'enciam, i el tallem en quatre trossos, a lo llarg. El posem en el plat, fent una creu. En el mig de la creu, posem un niu de pastanaga ratllada.
En el buit que hi ha entre els cabdells, hi posem un tomàquet xerri, tallat en dues meitats.
Seguidament, posem un filet d'anxova, damunt de cada tros de cabdell.
A part, fem la salsa d'anxoves com explico a la meva recepta, i un cop feta la posem en el biberó, i tot seguit amanim els cabdells amb la salsa, i ja la podrem servir a taula.
30min
Notes
Farem tants plats de cabdells com comensals hi hagin a taula.
Etiquetes:
Cuina de primavera-estiu La cuina de les amanides
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2087 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...