Cabdells d'enciam amb anxoves, i la seva salsa
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un cabdell d'enciam
- Quatre tomàquets xerri
- Pastanaga ratllada
- Quatre filets d'anxova
- Vinagreta d'anxova
1 racions
Utensilis
Una batedora elèctrica
Un biberó de plàstic
Elaboració
Agafem el cabdell d'enciam, i el tallem en quatre trossos, a lo llarg. El posem en el plat, fent una creu. En el mig de la creu, posem un niu de pastanaga ratllada.
En el buit que hi ha entre els cabdells, hi posem un tomàquet xerri, tallat en dues meitats.
Seguidament, posem un filet d'anxova, damunt de cada tros de cabdell.
A part, fem la salsa d'anxoves com explico a la meva recepta, i un cop feta la posem en el biberó, i tot seguit amanim els cabdells amb la salsa, i ja la podrem servir a taula.
30min
Notes
Farem tants plats de cabdells com comensals hi hagin a taula.
Etiquetes: Cuina de primavera-estiu La cuina de les amanides Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3000 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.