Llobarro al forn sobre llit de patates panadera
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un llobarro de ració de 330 grams aprox. per comensal
- Sal
- Pebre negre en pols
- Ví blanc
- Oli d'oliva
- Dotze rodelles de tomàquet madur
- Quatre rodelles de llimona
- Patates panadera (les trobareu a les meves receptes)
4 racions
Utensilis
Una safata fonda pel forn
Quatre safates pel forn individuals
Elaboració
Agafem els llobarros, els des escatem, els netegem ben bé, i els reservem.
Tot seguit, fem les patates panadera com explico a la meva recepta, i un cop fetes les reservem.
En una safata per anar al forn, fem quatre llits amb les patates a lo pobre, i damunt de cada llit, posem tres rodelles de tomàquet tallades ben fines.
Seguidament, fiquem un llobarro damunt de cada llit, fem dos talls en el llom, i hi fiquem mitja rodella de llimona en cada tall.
Ho salpebrem, ho reguem amb vi blanc, afegim un raig d'oli d'oliva, i ho enfornem a 180º,fins que els llobarros, són cuits.
En el moment de servir-ho, posem un llobarro en cada plat, amb l'ajud d'una paleta, anant en compte que no es desmanegui, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Notes
Aquesta recepta, la podem fer de forma individual, per tants comensals com seguin a taula.
Etiquetes:
Cuina marinera
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2409 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...
Amiga Maria Fargas, si vas a l'apartat dels trucs, podràs veure com faig jo les mandonguilles i les pilotes, de manera que...
Amiga Victòria, aquesta recepta la pots fer fins i tot amb brou de pollastre. Rep una salutació. Quim Lleonart.