Llobarro al forn sobre llit de patates panadera

Categoria:
Recepta per
Origen: Espanya → Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Un llobarro de raciĂł de 330 grams aprox. per comensal
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • VĂ­ blanc
  • Oli d'oliva
  • Dotze rodelles de tomĂ quet madur
  • Quatre rodelles de llimona
  • Patates panadera ( les trobareu a les meves receptes )

4 racions

Utensilis

Una safata fonda pel forn
Quatre safates pel forn individuals

ElaboraciĂł

Agafem els llobarros, els des escatem, els netegem ben bĂŠ, i els reservem.
Tot seguit, fem les patates panadera com explico a la meva recepta, i un cop fetes les reservem.
En una safata per anar al forn, fem quatre llits amb les patates a lo pobre, i damunt de cada llit, posem tres rodelles de tomĂ quet tallades ben fines.
Seguidament, fiquem un llobarro damunt de cada llit, fem dos talls en el llom, i hi fiquem mitja rodella de llimona en cada tall.
Ho salpebrem, ho reguem amb vi blanc, afegim un raig d'oli d'oliva, i ho enfornem a 180Âş,fins que els llobarros, sĂłn cuits.
En el moment de servir-ho, posem un llobarro en cada plat, amb l'ajud d'una paleta, anant en compte que no es desmanegui, i ja ho podrem servir a taula.

40min

Notes

Aquesta recepta, la podem fer de forma individual, per tants comensals com seguin a taula.


Recepta de cuina de Llobarro al forn sobre llit de patates panadera

Llobarro al forn
per Quim Lleonart

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Llobarro al forn sobre llit de patates panadera

Enllaça aquesta recepta:

1705 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!