Pastel de nueces
Categoria:
Postres i dolços
Dificultat: Alta
Ingredients
- 6 huevos
- 60 gr. de azucar
- 250 gr. mantequilla
- 200 gr. de azucar glas
- 4 cucharadas de zumo
- 250 gr. de harina
- 2 cucharadas de levadura
- 150 gr. de nueces
10 racions
Utensilis
Un bol
una varilla
un molde
Elaboració
Precalentar el horno a 180º C y cubrir un molde con papel vegetal.
Separar las yemas de las claras.
Montar las claras a punto de nieve e ir espolvoreando mientras tanto con los 60 gr de azucar.
Mezclar la mantequilla resblandecida, el azucar glas y las yemas hasta obtener una pasta cremosa
Añadir el zumo de limón, mezclar y agregar la harina, la levadura ,las claras a punto de nieve y verter la masa en el molde
Echar las nueces por encima y hornear
50min
Notes
Se ha de vigilar el pastel cuando pase el tiempo para que esté bien cocido, pinchando con una varilla

Etiquetes:
Cervera La Segarra
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1315 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Moltes gracies a tost per la vostra colaboracció
Jo la faig però no poso vinagre.
Aquesta sopa la feien abans amb pa talladet i farigola, ceba i era molt bona pels refredats.
Aquest plat es molt bo però una mica sec.
Dolors de quina comarca parles?