Pastel de nueces

Ingredients

  • 6 huevos
  • 60 gr. de azucar
  • 250 gr. mantequilla
  • 200 gr. de azucar glas
  • 4 cucharadas de zumo
  • 250 gr. de harina
  • 2 cucharadas de levadura
  • 150 gr. de nueces

10 racions

Utensilis

Un bol
una varilla
un molde

Elaboració

Precalentar el horno a 180º C y cubrir un molde con papel vegetal.
Separar las yemas de las claras.
Montar las claras a punto de nieve e ir espolvoreando mientras tanto con los 60 gr de azucar.
Mezclar la mantequilla resblandecida, el azucar glas y las yemas hasta obtener una pasta cremosa
Añadir el zumo de limón, mezclar y agregar la harina, la levadura ,las claras a punto de nieve y verter la masa en el molde
Echar las nueces por encima y hornear

50min

Notes

Se ha de vigilar el pastel cuando pase el tiempo para que esté bien cocido, pinchando con una varilla

Per


Recepta de cuina de Pastel de nueces

per Merçe

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

969 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

7 comentaris:

Júlia Montasell diu:
Un bon pastís per quan vinguin els nens a dinar!
Teresa Pont diu:
Veig que això de pastis de nous només es per la decoració. Però pot ser bo.
Pereta diu:
la millor manera de jutjar, es probarlo.
Claustre diu:
Molt laboriós,però te una bona pinta. ¿Que es lo que adorne el pastis?
Neus Oliva diu:
El trobo una mica complicat però segur que és molt bo
Raquel Tigel Aixala diu:
am sembla que aquet pastis esta tam vo que nas de fe un per probarlo tots
Merçe diu:
Moltes gracies a tost per la vostra colaboracció


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!