Perles de mel贸, amb llagostins i pernil, amb vinagreta de taronja

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
Estaci贸:        
Dificultat: F脿cil

Valoraci贸: ***** 5/5 (1 valoracions) Afegir valoraci贸

Ingredients

  • Tres llagostins, per persona
  • Dotze boletes de mel贸, per persona
  • Dotze encenalls de pernil serr脿
  • Aigua
  • Sal
  • Un grapat de gla莽ons
  • Vinagreta de taronja, ( la podeu trobar a les meves receptes)

1 racions

Utensilis

Un estri per fer boletes de fruites.

Elaboraci贸

En un cass贸 amb aigua i sal, bullim els llagostins, pelats, tot deixant-hi la cua per pelar.
Un cop l'aigua bull, els deixem cinc minuts bullint, i seguidament, els posem en un bol amb aigua i gla莽ons. Despr茅s, els obrim per la meitat a lo llarg,fins a la meitat del llagost铆.
Agafem un plat ben bonic, i posem les boletes de mel贸, per tot el voltant.
Els tres llagostins, els posem fent una mitja lluna, a la part de baix. A la part de dalt del plat, posem els encenalls de pernil.
Un cop muntat el plat, escampem la vinagreta de taronja, pel damunt les boletes de mel贸, i ja tenim l'amanida a punt per servir a taula.

40min

Notes

Aquesta amanida, la farem per un comensal, per贸 ja 霉s imagineu que hem podem fer tantes, com persones seguin a taula oi?.


Etiquetes: Ning煤 ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Perles de mel贸, amb llagostins i pernil, amb vinagreta de taronja

Enlla莽a aquesta recepta:

1995 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol路licitar una revisi贸 del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!