Lletons de xai, fregits amb allets

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 grams de lletons per persona
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre en pols
  • Quatre alls pelats, làminats

1 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa mitjana
Uns estalvis

Elaboració

En una cassola de terrisa amb oli d'oliva, fregim: els lletons salpebrats, i els alls làminats. Tapem la cassola, perque els lletons, quan és fregeixen, espateguen.
Quan els lletons són dauradets, ja els podem servir en la mateixa cassola, amb un plat de fusta a sota, perqué no cremi.

30min

Notes

Farem tantes cassoletes, com persones seguin a taula.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5784 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: