Quiche d'endívies

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 làmina de pasta de full
  • 3 endívies
  • 50 g de formatge emmental ratllat
  • 250 g de formatge mascarpone
  • 2 ous
  • 2 cullerades soperes de mantega
  • sal
  • farina

4 racions

Elaboració

Posem el forn a escalfar a 180º i mentres tallem les endívies a quarts.
En una paella les estovem a foc mig amb mantega i reservem.
Posarem la làmina, que haurem enfarinat per sota, al motlle untat amb mantega i punxem el fons amb una forquilla.
Ho enfornem durant 10 minuts.
Mentres barregem els ous, el formatge ratllat, el mascarpone, a punt de sal.
Aboquem la barreja sobre la massa i coloquem les endívies.
Enfornem uns 25 minuts, fins que veiem que està al punt.

40min

Notes

Servim amb una amanida de rúcula i un cava ben fresquet del Penedès.
Us he de dir que posar mascarpone li ha donat una cremositat excel·lent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1421 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Dolça diu:
i llegida aquí, al receptes.cat també m'agrada!!

;-)
Ramon Civit i Utrilla diu:
Aixó és una passada, de bo es clar, ho recomano


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!