Sopa de rap amb fideus

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Per fer el fumet blanc :

  • Un cap de rap amb fetge
  • Una pastanaga pelada
  • Una ceba tallada en dues meitats
  • Una branca d'api
  • Dues fulles de llorer
  • Un porro ben net

Per la picada :

  • Un grapat d'ametlles torrades
  • Pa fregit
  • Un brot de julivert
  • Un all pelat
  • Sal
  • 150 grams de fideus del nº2
  • Quatre litres d'aigua mineral

8 racions

Elaboració

En una olla, posem : l'aigua, el cap de rap, i totes les verdures, a bullir.
Quan ja ha bullit uns 45 minuts, ho escorrem, i reservem el cap fins que és fred.
Posem el fumet en una cassola fonda, i anem afegint-hi el rap esmicolat. Quan ja bull, afegim els fideus, tot remenant, perquè no s'enganxin.
A part, fem la picada, afegint-hi un tros del fetge del rap. Seguidament, la afegim a la sopa, ho corregim de sal, i ja tenim la sopa llesta per servir a taula, en una sopera.

1h 15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1264 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: