Sopa d'arròs amb carbassa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Per fer el brou :

  • Una carcassa de pollastre
  • Un os de pernil
  • Un porro
  • Una branca d'àpi
  • Mitja ceba pelada
  • 400 grams de carbassa tallada a trossos petits
  • Quatre litres d'aigua mineral

Per fer la sopa :

  • Sal
  • 400 grams d'arròs bomba

8 racions

Elaboració

En una olla amb aigua, posem : la carcasa de pollastre, el pernil, i totes les verdures.
Quan tot plegat ha bullit uns 45 minuts, deixem a l'olla, el brou, i la carbassa.
Seguidament, passem la batedora elèctrica, i deixem que arrenqui a bullir.
Tot seguit, corregim de sal, i hi afegim l'arròs, tot remenant, fins que és al punt de cuit.
Ho servim en una sopera ben bonica, i !! bon profit ¡¡

1h 15min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1671 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!