Spaghetti a l'estil llenyataire

Ingredients

  • 500 grams de spaghetti
  • Una llauna de tonyina de 90 gr.,
  • Una llauna de xampinyons de 250 gr.,
  • Olives sense pinyol,
  • Carbassons,
  • 1 glaçó de brou de carn,
  • Oli,
  • 1 bitxo i
  • 1 ceba.

4 racions

Elaboració

Peleu la ceba i tallar-la a rodanxes fines.
Posar-la en una paella o cassola amb 2 o 3 cullerades d'oli i ofegar a foc lent.
Afegir la tonyina esmicolada i, passats uns minuts, afegir els xampinyons tallats per la meitat, una punta de bitxo i el glaçó de brou esmicolat.
Coure lentament perquè s'espesseixi, mentrestant fregir els carbassons, tallats a trossos, en abundant oli i posar-los sobre un full de paper absorbent perquè absorbeixin l'excés de greix.
Incorporar-los a la salsa, juntament amb les olives.
Deixar reposar aquesta salsa unes hores.
A l'hora del menjar, bullir els spaghuetti en abundant aigua amb sal.
Escórrer i condimentar amb la salsa que s'haurà escalfat prèviament.
Servir ben calents


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1155 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Molt guapa aquesta recepta Joan.Salut!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: