Coca de llardons
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una placa de pasta de full
- 100 grams de llardons, esmicolats
- 100 grams de pinyons
- 100 grams de sucre
- Dos ous batuts
- Farina
4 racions
Utensilis
Un corró per punxar la pasta.
Un corró per estirar la pasta
Una safata plana
Elaboració
Espolsem farina per damunt del marbre de la cuina i estirem la pasta de full amb el corró.
Seguidament, ho punxem amb el corró per punxar, ho pintem amb l'ou batut, posem els llardons esmicolats, afegim força pinyons escampats pel damunt i acabem espolsant força sucre pel damunt.
Ho enfornem a 180º, fins que la pasta de full és daurada i ja tenim les coques de llardons llestes per servir a taula.
40min

Etiquetes:
Coca de llardons Llardons Pasta de full
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3114 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...