Truita de majenca ( peixet de la truita- xanguet )

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Caatalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Cent grams de majenca
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Tres ous batuts

1 racions

Utensilis

Una paellamitjana
Un plat garn plà

Elaboració

En una paella amb oli d'oliva, fregim la majenca, amb un polsim de sal.
Seguidament, afegim els ous batuts, i fem una truita rodona. Quan la truita és cuita, ja la podrem servir a taula.

40min

Notes

Lèpoca adient per trobar majenca a les peixateries és sobretot els mesos de gener i febrer.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

914 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!