Truita d'espinacs

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 grams d'espinacs bullits
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Mitja ceba picolada
  • Tres ous batuts
  • Aigua

2 racions

Elaboració

En un cassó amb aigua i sal, bullim els espinacs, Un cop cuits, els escorrem i els picolem, amb l'ajud d'un ganivet. En una paella amb oli d'oliva, fregim la ceba picolada, i quan és cuita, afegim els espinacs, i ho barregem tot plegat.
En un bol, batem tres ous amb un polsim de sal, i hi afegim la barreja dels espinacs i la ceba. Posem una paella al foc amb oli d'oliva, i quan és calent, fem una truita rodona, amb els ous i els espinacs. Aquesta truita, és ideal per dues persones.

40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1518 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!