Xoricets a l'infern

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Andalusia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Deu xoricets per ració, del tipus cantimpalo ( rodonets ).
  • Alcohol de 96º
  • Una cassoleta de terrissa, individual
  • Un escuradents

1 racions

Elaboració

En una cassoleta de terrissa, posem els xoricets, els punxem amb l'ajud del escuradents, els ruixem amb alcohol, i ho encenem.
Deixem que s'apagui, traiem l'excés de liquid del cremat, i ho servim en la mateixa cassoleta.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1113 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: