Sopa d'hivern, de Vallbona
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Mig quilo de llenties, posades en remull la nit anterior
- Aigua mineral
- Sal
- Oli d'oliva
- Una branca d'àpi, picolada
- Una ceba picolada
- Dos porros picolats
- Dues pastanagues pelades, picolades
- 200 grams de pèsols (poden ser congelats)
6 racions
Elaboració
En una cassola fonda amb aigua mineral, posem les llenties, amb un polsim de sal.
Quan ja porten una estona bullin, afegim totes les verdures, i corregim de sal.
Quan tot el conjunt és cuit, ja ho podrem servir a taula.
40min
Notes
Aquestes llenties, les fem amb aigua mineral, perqué en el monestir de Vallbona, les fan amb aigua de pluja, i això a ciutat, és una mica complicat oi?.
Etiquetes:
Cister
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
824 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquests tipus de guisats sempre és millor fer-los un dia abans, però no cal que siguin massa dies abans. Rebi una...
Amic Joan, si vas a les meves receptes, podràs veure la recepta de com es fa el sofregita les cuines professionals, que crec...
Amic Moisès, si vas a les meves receptes veuràs la recepta de l'amanida Alemanya, que també et pot agradar.
Amic Joan, si vas a les meves receptes trobaràs dues varietats de Qiche Lorraine que crec que t'agradaran. Les receptes...
Amiga M. Àngels, el que l'amic Josep M hem sembla que vol dir, és que amb julivert, oli i all, hem de fer una picada amb la...