Sopa d'hivern, de Vallbona

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Mig quilo de llenties, posades en remull la nit anterior
  • Aigua mineral
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Una branca d'àpi, picolada
  • Una ceba picolada
  • Dos porros picolats
  • Dues pastanagues pelades, picolades
  • 200 grams de pèsols ( poden ser congelats)

6 racions

Elaboració

En una cassola fonda amb aigua mineral, posem les llenties, amb un polsim de sal.
Quan ja porten una estona bullin, afegim totes les verdures, i corregim de sal.
Quan tot el conjunt és cuit, ja ho podrem servir a taula.

40min

Notes

Aquestes llenties, les fem amb aigua mineral, perqué en el monestir de Vallbona, les fan amb aigua de pluja, i això a ciutat, és una mica complicat oi?.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

769 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!