Bacallà a l'all cremat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis lloms de bacallà, d'uns 250 grams,( un per comensal)
  • Dotze grans d'all pelats
  • Tomàquet fregit
  • Oli d'oliva
  • Pebre vermell dolç
  • Ví blanc
  • Fumet de peix,( està en les meves receptes)
  • Farina
  • Sis patates pelades, tallades a rodelles de un dit de gruix.

6 racions

Elaboració

En una paella amb oli d'oliva, fregim el bacallà, prèviament enfarinat. Un cop fregit, el reservem, damunt un paper de cuina.
A part, en una cassola de terrissa, fregim els alls amb oli d'oliva, fins que són gairebé torrats. Seguidament, afegim : el tomàquet fregit, una culleradeta de pebre vermell, i un raig de vi blanc. Tot seguit, posem el fumet necessari, per la quantitat que vulguem fer d'all cremat, ho corregim de sal, i quan arrenca a bullir, afegim les patates, a foc mitjà.
Quan les patates estan mig cuites, posem els lloms de bacallà, i deixem que acabi de coure tot plegat, fins que tot el conjunt és cuit, i tot seguit ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola.

40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5283 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!