Bacallà a l'all cremat
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Sis lloms de bacallà, d'uns 250 grams, (un per comensal)
- Dotze grans d'all pelats
- Tomàquet fregit
- Oli d'oliva
- Pebre vermell dolç
- Ví blanc
- Fumet de peix, (està en les meves receptes)
- Farina
- Sis patates pelades, tallades a rodelles de un dit de gruix.
6 racions
Elaboració
En una paella amb oli d'oliva, fregim el bacallà, prèviament enfarinat. Un cop fregit, el reservem, damunt un paper de cuina.
A part, en una cassola de terrissa, fregim els alls amb oli d'oliva, fins que són gairebé torrats. Seguidament, afegim : el tomàquet fregit, una culleradeta de pebre vermell, i un raig de vi blanc. Tot seguit, posem el fumet necessari, per la quantitat que vulguem fer d'all cremat, ho corregim de sal, i quan arrenca a bullir, afegim les patates, a foc mitjà.
Quan les patates estan mig cuites, posem els lloms de bacallà, i deixem que acabi de coure tot plegat, fins que tot el conjunt és cuit, i tot seguit ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola.
40min
Etiquetes:
La meva cuina del bacallà
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6850 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...
Amiga Maria Fargas, si vas a l'apartat dels trucs, podràs veure com faig jo les mandonguilles i les pilotes, de manera que...
Amiga Victòria, aquesta recepta la pots fer fins i tot amb brou de pollastre. Rep una salutació. Quim Lleonart.