Galets d'Espinacs

Ingredients

  • 20 Galets gegants
  • 1 cullerada d'oli
  • 1 ceba picada
  • 500gr. d'Espinacs
  • 750gr de formatge ricotta
  • 1/3 d'una tassa de formatge parmesà
  • 250gr de salsa de tomàquet
  • 1/3 d'una tassa de panses
  • 1/3 d'una tassa de pinyons

4 racions

Elaboració

Coure la pasta en una olla amb aigua bullint, fins que estigui al dente i retirar-la.
En una paella tirar un raig d’oli i quan estigui calent afegir-hi la ceba. Remenar durant 4 minuts i afegir-hi els espinacs, quan hagin minvat afegir-hi el formatge, les panses i els pinyons. Remoure bé.
Colocar la barreja dins els galets i ratllar per sobre el formatge parmesà. Col•locar-les al grill durant uns 3 minuts fins que estiguin lleugerament daurats.
Posar la salsa en un pot i remoure a foc alt durant 1 minut. Aboqueu la salsa en un plat i col•loqueu a sobre els galets

25min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

892 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Nuri Valles diu:
YA ENS POSARA UNA FOTO QUAN EL FACIS.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!