Gambetes a l'allet

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 grams de gambes pelades congelades, de mida mitjana
  • Oli d'oliva
  • Quatre alls pelats, laminats
  • Dos bitxos petits,(caienes)
  • Sal
  • Conyac

1 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa amb tapa, mitjana.

Elaboració

En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim els alls, i el bitxo. Tot seguit, afegim les gambes, i corregim de sal.
Quan tot plegat és mig cuit, afegim una mica de conyac, i ho flamegem.
Deixem que acabi de coure uns cinc minuts amb la cassola tapada, i seguidament, ja ho podrem servir a taula, amb un plat a sota, per no cremar-nos.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2458 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: