Musse d'escalivada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: celíaca
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Necessites:

  • 3 pebrots vermells (grans)
  • 3 albergínies (grans)
  • 1 brik petit de crema de llet
  • 4 ous
  • Sal, pevre i oli

6 racions

Utensilis

Motlle de vidre tipus "plum cake"

Elaboració

Escalivar els pebrots i les albergínies. Batre els ous a la batedora junt amb la crema llet i el pebrot, salar i pebrar. Posar un paper de forn previament untat amb mantega al motelle. Al fons hi distribuir l’albergínia a tires, l'amanir-la amb un raig d'oli i sal, desprès afegir al motlle tot el que hem batut. Posar-ho al forn a bany Maria a 180-190º 1 hora aproximadament punxar-ho per saber si està cuit. Refredar i desmotllar i servir les porcions amb una mica d'oli d'oliva verge.

Opcional:

Jo faig una emulsió amb oli i el suc que deixen els pebrots després de escalivar-los i ho poso al voltant de cada porció al moment de servir-ho.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1647 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: