Entrepà d'ou ferrat i cansalada

Ingredients

  • El pa que us vingui de gust... baguet, xapata, pa de pagès
  • Una dotzena d'ous de guatlla
  • 4 llenques de cansalada viada
  • Tomàquet de sucar pa
  • Oli i sal

2 racions

Elaboració

Suque el pa ben sucat.
Hi poseu (si es vol) una mica de sal i un rajolinet d'oli.
Tot seguit feu els ous ferrats (3 o 4 per entrepà) i fregiu la cansalada (2 llenques per cadascú) fins que quedi més aviat rossa i comenci a arronsar-se. A la cansalada li treieu la cotna abans de fregir-la, d'aquesta manera, després no molesta. Quan estigui feta, ja ho podeu posar entremig del pa.

30min

Notes

Feu els ous d'un amb un... queden millor fets d'aquesta manera, així cadascún d'ells té la seva clara corresponent...


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1337 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Eduard Lluis Palaus diu:
Un de molt semblant, el tinc en el meu bloc. :))
Boníssim! Un senyor entrepà.
Pepi Faure Julián diu:
El teu no ho ser, que sí que ho deu ser, però aquest està de mort....
Mercè Montardit diu:
Un entrepà amb totes les lletres. Boníssim!!
Una salutació, Mercè


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: