Mini coques de pasta de full, amb cabell d'àngel, i ametlles torrades, de granet

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres plaques de pasta de full
  • Cent grams de granet d'ametlles
  • Un pot de cabell d'àngel, de 300 grams
  • Un pot de gelatina de poma, de 300 grams
  • Cent grams de sucre glass
  • Dos ous batuts
  • Farina
  • Sucre

6 racions

Utensilis

Quatre fulls de paper sulfurat
Un corró per estirar
Un corró per punxar
Una safata amb blonda, de mida gran.( rodona)
Un motlle per tallar la pasta de full, de 15 centimetres de diametre.

Elaboració

Agafem la pasta de full, l'espolsem amb farina, i la estirem damunt el taulell, i la punxem amb l'ajud del corró.
Seguidament, amb l'ajud del motlle, tallem sis cercles, i els pintem amb ou batut.
Després, agafem el cabell d'àngel, i cobrim tota la superfície del cercle.
A part, en una safata, posem a torrar en el forn a 180º, el granet d'ametlla, barrejat amb sucre, i quan ja és ben daurat, l'escampem pel damunt del cabell d'àngel, i l'aixafem amb l'ajud d'una espàtula plana, i tot seguit ho posem al forn a 180º, fins que la pasta de full, és cuita.
Quan ho traiem del forn, ho pintem amb gelatina calenta, diluïda en un cassó, i quan és freda, ho espolsem amb l'ajud d'un colador fi, amb sucre glass.
Seguidament, ho posem en una safata amb blonda, i ja ho podrem servir a taula.

40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1211 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: