Remenat d'alls tendres i llagostins

Ingredients

  • Sal
  • Oli d'oliva verge extra
  • Julivert picat
  • 2 Manat d'alls tendres
  • 8 Ous
  • 400 gr. grams de cuetes de llagostins pelats

4 racions

Elaboració

Fregir els alls tendres tallats en trossos amb l'oli d'oliva. Quan estiguin ben confitadets, afegim les cues dels llagostins.
En un bol, batem els ous amb una mica de julivert i sal (poquet, ja que no hem de fer una truita i per fer el remenat es aconsellable batre'ls molt poc)
Quan els llagostins estiguin ofegats però sucosos, traiem part de l'oli i afegim els ous remenant fins que qualli.
Servim el plat al nostre gust.
També ho podem acompanyar amb unes llesquetes primetes de pa o de pa de motlle torrat o unes torradetes "Melba".


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3513 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: