Patates duquesa, farcides de botifarra negre

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Farsa de botifarra negre, [Veure recepta]
  • Puré de patates, (de sobre)
  • Nata líquida per muntar
  • Sal
  • Nou moscada
  • Formatge ratllat
  • Mantega

10 racions

Utensilis

Una placa pel forn
Un full de paper sulfurat
Una mànega pastissera amb un broc rissat de mida gran

Elaboració

Primer de tot, fem un puré de patata que sigui més aviat espès, amb una mica de nata líquida, nou moscada, i un polsim de sal.
A part, farem la farsa de botifarra com explico a la meva recepta i la reservem.
Deixem que refredi, tant el puré, com la farsa de botifarra.
Agafem la safata del forn, la cobrim amb un full de paper sulfurat, i l'engreixem amb mantega, per tota la superfície.
Amb l'ajud de la manega pastissera, fem un redol de puré. Tot seguit, fem una muntanya, amb farsa de botifarra, i tot seguit, amb el broc estriat gros, ho tapem tot fent la forma d'una lionesa.
Seguidament, ho espolsem amb formatge ratllat, i ho posem en el forn a 180º, fins que el formatge és ben daurat.
Aquestes patates, tant les podem fer servir com a guarnició, com també com a primer plat.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

488 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!