Suprema d'au farcida d'espinacs, panses i pinyons al forn amb salsa de ceba nova

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Espinacs cuites -
  • Panses -
  • Pinyons fregits -
  • Pit de pollastre -
  • Oli oliva -
  • Ceba nova -
  • Sal i Pebre blanc. -
  • Brou d'au suau.

Elaboració

Saltegem a foc viu i amb una mica d'oli d'oliva, els pinyons amb el raïm passa.
Afegir els espinacs cuits.
Saltejar tot en conjunt i afegir una mica de sal.
Deixar refredar i reservar.
Obrir els pits com si d'un filet gran es tractés.
Aixafar del mateix gruix.
Omplir amb el saltat d'espinacs.
Envoltar en forma de cilindre i salpebrar.
Embolicar en paper d'alumini i posar al forn durant uns 25 min aprox.
Treure del forn i treure el paper d'alumini.
Tornar a posar al forn i daurar una mica.
Reservar.
Per a la salsa sofregir una gran quantitat de ceba nova en una mica d'oli d'oliva.
Afegi de tant en tant una mica de brou d'au.
La salsa estarà a punt quan la ceba nova es desfaci.
Rectificar de sal.
Tallar els pits en medallons, salsejar i servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

858 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: