Suprema d'au farcida d'espinacs, panses i pinyons al forn amb salsa de ceba nova
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Espinacs cuites -
- Panses -
- Pinyons fregits -
- Pit de pollastre -
- Oli oliva -
- Ceba nova -
- Sal i Pebre blanc. -
- Brou d'au suau.
Elaboració
Saltegem a foc viu i amb una mica d'oli d'oliva, els pinyons amb el raïm passa.
Afegir els espinacs cuits.
Saltejar tot en conjunt i afegir una mica de sal.
Deixar refredar i reservar.
Obrir els pits com si d'un filet gran es tractés.
Aixafar del mateix gruix.
Omplir amb el saltat d'espinacs.
Envoltar en forma de cilindre i salpebrar.
Embolicar en paper d'alumini i posar al forn durant uns 25 min aprox.
Treure del forn i treure el paper d'alumini.
Tornar a posar al forn i daurar una mica.
Reservar.
Per a la salsa sofregir una gran quantitat de ceba nova en una mica d'oli d'oliva.
Afegi de tant en tant una mica de brou d'au.
La salsa estarà a punt quan la ceba nova es desfaci.
Rectificar de sal.
Tallar els pits en medallons, salsejar i servir.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
858 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.