Salmó fresc en papillote
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Rodelles de salmó
- Carrota
- Porros
- Arrel de fonoll
- Mantega
- Vi blanc
- Sal
- Pebre
- Crema de llet
- Paper de plata
1 racions
Utensilis
Un tros de paper de plata, un ganivet de cuina i un tallant.
Elaboració
Preparem el salmó ben escatat, en traiem l'espina i el salpebrem i reservem.
Pelem la carrota i la tallem a tires.
Netegem els porros i tallem la part blanca de la mateixa manera que la carrota.
Pelem l'arrel de fonoll aprofitant la part mes tendre, i en fem tires molt fines.
Posem un casso al foc amb mantega i quant es fongui, estofem les verdures, tot remenant-ho.
Afegim sal i pebre , una mica de vi blanc i deixem coure una mica. Afegim la crema de llet i deixem que arrenqui el bull.
Preparem a part el paper de plata i el untem amb mantega.
Posem les rodelles de salmó i repartim per sobre les verdures i el seu suc.
Emboliquem i posem al forn 10 minuts.
45min
Etiquetes:
Peix
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6127 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.