Amanida de pasta (3)

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 Tomàquet
  • 150 g Formatge manxec
  • 150 g Tonyina en conserva
  • 1 Cebolleta
  • 150 g de Gall dindi a talls (tallat amb la màquina d'embotits)
  • 1 Alvocat

Per a la maionesa:

  • Oli d'oliva 0,4 º
  • 1 rajolí de Salsa de soja
  • 1 rovell d'ou i
  • 1 alvocat

Elaboració

El primer que fem coem la pasta en abundant aigua bullint amb sal fins que estigui al dente, escorrem i reservem en un bol amb una mica d'oli verge.
Piquem el tomàquet, el formatge, la tonyina, l'alvocat (reservem un tros) i la ceba tendra. Assaonem i li posem una mica d'oli.
Barregem tots els ingredients picats amb la pasta.
Preparem una maionesa casolana amb oli de 0,4 º, el rovell d'ou, l'alvocat reservat i la salsa de soja.
Comencem batent el rovell i afegim molt lentament un fil d'oli fins que vagi emulsionant.

Notes

.

Servim l'amanida de pasta sobre un llit de talls de gall dindi. Acompanyem amb la maionesa de soja.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

550 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: