Amanida fresca d'estiu amb marisc

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150 grams d'enciams assortides (50 grams de enciam, 50 grams de lollo rós, 50 grs d'escarola),
  • 2 tomàquets cherry partits en dos,
  • 75 gr. de llagostins cuits i pelats,
  • 25 gr. de gules, una cullerada d'oli d'oliva,
  • Mitja cullerada de suc de llimona, sal i pebre.

1 racions

Elaboració

Disposem els enciams en una font al costat dels tomàquets cherry i sobre ella col • loquem els llagostins i les gules.
Preparem la vinagreta i l'afegim.

Notes

Podem substituir aquest amaniment per una cullerada de salsa rosa molt baixa en calories o per una de maionesa a la llimona, o per una cullerada de vinagreta al coriandre, o una altra que us agradi.

En dies calorosos, a l'estiu, les amanides es converteixen en un plat molt atractiu per a gairebé tothom. Una amanida molt senzilla de preparar és l'amanida de marisc, es pot preparar amb qualsevol marisc però sempre seguint aquestes proporcions de marisc i verdures:


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1981 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: