Bunyols d'espinacs

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 ous
  • 1 got de llet
  • 3 tasses de farina
  • 1/2 quilo d'espinacs congelats
  • 1/2 ceba tallada a trossos petits
  • Sal i
  • Pebre negre

7 racions

Elaboració

Barrejar els ous, la llet i la farina formant una pasta lleugerament liquida.
Afegir-a aquesta, els espinacs tallats en petits trossos, juntament amb la ceba també picada fina.
Condimentar al gust.
Fregir cullerades d'aquesta barreja i un cop fregida, escórrer, col · locar sobre paper de cuina i servir tot seguit.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2670 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: