Confit d'ànec
Ingredients
- Ànec a trossos
- Greix d'ànec
- Llorer
- Farigola
- Sal
- Pebre
4 racions
Utensilis
Una cassola i unes pinces de cuina.
Elaboració
Salpebrem els trossos d'ànec i els posem en un recipient junt amb el llorer i la farigola, tot formant capes. Deixem reposar a la nevera durant dos dies.
Quant ho poguem cuinar, posem una cassola al foc amb greix d'ànec, suficient per poder cobrir els trossos d'ànec. Un cop calent, i posem els trossos d'ànec I fem a foc molt lent durant tres hores.
3h
Etiquetes:
Carn
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6822 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.