Fetge de poltre letxal a la planxa, amb all i julivert, i mongetes del ganxet
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Quatre talls de fetge de poltre, de 150 grams, cadascun, ( dos per persona)
- 300 grams de mongetes del ganxet, cuites
- Una picada feta amb: alls, oli d'oliva, i julivert picolat amb la batedora elèctrica
- Sal
- Oli d'oliva
2 racions
Utensilis
Una batedora elèctrica
Elaboració
Aquest plat, el podem fer, bé a la planxa, o a la graella, si en tenim.
Agafem els talls de fetge, els salem, i els posem a la planxa, amb unes gotes d'oli.
A part, en una paella, saltem les mongetes, amb un raig de picada d'all i julivert, i quan són cuites, les posem en el plat on servirem el fetge.
Un cop cuit el fetge, el posem en el plat, amb les mongetes, i ho reguem amb un raig de picada, d'oli, all, i julivert, i ja ho podrem treure a taula.
30min
Notes
Tant la carn, com el fetge de poltre, és un gran aliment no tant sols pels nens i nenes, sino per totes les persones siguin de l'edat que siguin.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1532 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.