Fetge de poltre letxal a la planxa, amb all i julivert, i mongetes del ganxet

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre talls de fetge de poltre, de 150 grams, cadascun, ( dos per persona)
  • 300 grams de mongetes del ganxet, cuites
  • Una picada feta amb: alls, oli d'oliva, i julivert picolat amb la batedora elèctrica
  • Sal
  • Oli d'oliva

2 racions

Utensilis

Una batedora elèctrica

Elaboració

Aquest plat, el podem fer, bé a la planxa, o a la graella, si en tenim.
Agafem els talls de fetge, els salem, i els posem a la planxa, amb unes gotes d'oli.
A part, en una paella, saltem les mongetes, amb un raig de picada d'all i julivert, i quan són cuites, les posem en el plat on servirem el fetge.
Un cop cuit el fetge, el posem en el plat, amb les mongetes, i ho reguem amb un raig de picada, d'oli, all, i julivert, i ja ho podrem treure a taula.

30min

Notes

Tant la carn, com el fetge de poltre, és un gran aliment no tant sols pels nens i nenes, sino per totes les persones siguin de l'edat que siguin.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1371 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: