Saltegat de porros, pedrers d'ànec confitats, i trompetes de la mort
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Quatre porros, tallats a rodelles
- 400 grams de trompetes de la mort
- Una llauna de pedrers d'ànec, confitats
- Sal
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
En una paella amb oli d'oliva, posem a fregir, els porros, amb oli d'oliva, i un polsim de sal. Quan són mig fregits, afegim les trompetes de la mort, i quan tot el conjunt és cuit, afegim els pedrers d'ànec tallats a rodelles petites.
Corregim de sal, i ho deixem coure tot plegat, uns cinc minuts més, i ja ho podrem treure a taula, amb la companyia d'un bon pa de pagès.
40min
Notes
Les trompetes de la mort, són uns bolets que tant els podem trobar en temporada de bolets, com tot l'any en la seva variant de secs.A Reus, en el mercat Central, hi ha una parada de bolets, regentada, per en Pere Margalef, que és un veritable expert, en el món de la Micologia, i tot l'any, podem trobar bolets, tant frescos, quan és la temporada, com en la seva versió de secs, durant bona part de l'any.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1975 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.