Conill estofat, amb llenegues negres, i fredolics

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un conill de quilo o quilo imig
  • Un pot petit, de llenegues negres
  • Un pot petit, de fredolics
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Dues fulles de llorer
  • Quatre alls pelats
  • El fetge del conill, fregit
  • Pa fregit
  • Julivert picolat
  • Un grapat d'ametlles torrades
  • Una cullerada de xocolata en pols
  • Un raig de conyac
  • Un raig de ví negre
  • Una ceba picolada
  • Tomàquet fregit, de pot
  • Una mica de brou de pollastre,( de pastilla)

4 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa, fregim : el conill tallat a trossos regulars, dues fulles de llorer, dos alls pelats, i la ceba picolada, amb oli d'oliva.
Quan tot plegat és mig fregit, afegim el tomàquet fregit, un raig de conyac, un raig de ví negre, i una mica de brou, que cobreixi el conill, fins a la meitat.
A part, fregim la meitat del fetge del conill, i un cop fregit, el posem en el pot de la batedora elèctrica. Tot seguit, afegim: pa fregit, el julivert picolat, un all pelat, un grapat d'ametlles torrades, i un cullerada de xocolata en pols.
Ho passem per la batedora, amb una mica de brou, i ho reservem.
Quan el conill gairebé és cuit, afegim els bolets escorreguts, i la picada, i corregim de sal. Tot seguit deixem que s'acabi de coure tot junt, i ja ho tindrem llest per treure-ho a taula, en la mateixa cassola, i !! bon profit!!.

40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1149 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!