Conill estofat, amb llenegues negres, i fredolics
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un conill de quilo o quilo imig
- Un pot petit, de llenegues negres
- Un pot petit, de fredolics
- Sal
- Pebre negre en pols
- Dues fulles de llorer
- Quatre alls pelats
- El fetge del conill, fregit
- Pa fregit
- Julivert picolat
- Un grapat d'ametlles torrades
- Una cullerada de xocolata en pols
- Un raig de conyac
- Un raig de ví negre
- Una ceba picolada
- Tomàquet fregit, de pot
- Una mica de brou de pollastre,( de pastilla)
4 racions
Elaboració
En una cassola de terrissa, fregim : el conill tallat a trossos regulars, dues fulles de llorer, dos alls pelats, i la ceba picolada, amb oli d'oliva.
Quan tot plegat és mig fregit, afegim el tomàquet fregit, un raig de conyac, un raig de ví negre, i una mica de brou, que cobreixi el conill, fins a la meitat.
A part, fregim la meitat del fetge del conill, i un cop fregit, el posem en el pot de la batedora elèctrica. Tot seguit, afegim: pa fregit, el julivert picolat, un all pelat, un grapat d'ametlles torrades, i un cullerada de xocolata en pols.
Ho passem per la batedora, amb una mica de brou, i ho reservem.
Quan el conill gairebé és cuit, afegim els bolets escorreguts, i la picada, i corregim de sal. Tot seguit deixem que s'acabi de coure tot junt, i ja ho tindrem llest per treure-ho a taula, en la mateixa cassola, i !! bon profit!!.
40min
Etiquetes:
La meva cuina del conill
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1393 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...
Amiga Maria Fargas, si vas a l'apartat dels trucs, podràs veure com faig jo les mandonguilles i les pilotes, de manera que...
Amiga Victòria, aquesta recepta la pots fer fins i tot amb brou de pollastre. Rep una salutació. Quim Lleonart.