Truita d'escarola
Ingredients
- 4 ous
- 150 grs. d'escarola
- 75 grs. d'alls tendres
- Oli
- Sal
2 racions
Utensilis
Una paella , un batedor manual, una escorredora i un ganivet.
Elaboració
Netegem l'escarola i la rentem i escorrem. Posem una paella al foc amb oli a escalfar.
Netegem ,pelem i tallem a trossos els alls tendres.
Posem l'escarola i els alls tendres a la paella a saltar fins que sigui tot ros.
Mentrestant batem els ous en un bol.
Un cop estigui a punt l'escarola i els alls, ho afegim al bol, salem al gust i aboquem a la paella.
Procedim a fer la truita de la manera tradicional.
30min
Etiquetes:
Truites
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6434 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.