Magret d'ànec amb salsa de cireres

Ingredients

  • 2 pits d'ànec
  • 500 g de cireres (en aiguardent o confitades)
  • 200 ml (1 vas) de porto
  • 1 ceba
  • 1 taronja
  • 1pastilla de brou
  • 1 all
  • Oli
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Salpebreu els pits i feu uns talls profunds a la part del greix. Rostiu-los en una paella molt calenta sense gens d'oli, amb la part del greix cap avall, durant 8 minuts. Gireu-los i deixeu-los coure 2 minuts més. Reserveu-los.
Ofegueu una ceba i un all picats en una mica d'oli. Afegiu-hi les cireres sense os i ofegueu-ho durant 5 minuts més. Incorporeu-hi el porto, el suc de taronja i la pastilla de brou esmicolada, rectifiqueu de sal i pebre i deixeu-ho coure 10 minuts.
Passeu la salsa pel colador xinès i afegiu-hi una cullerada de pell de taronja ratllada molt fina. Talleu els pits a llesques i cobriu-los amb la salsa, que ha de ser molt calenta.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

880 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!