Espaguetis de llauna (versió d'hivern)

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 320 gr. d'espaguetis o tallarines
  • 1 llauna de tomàquet triturat per fregir
  • 1 llauna de tonyina
  • 1 llauna d'anxoves
  • 1 llauna petita d'olives farcides
  • 10 cogombrets en vinagre
  • 1 cullerada de tàperes en vinagre
  • Pebre roig dolç o picant

4 racions

Elaboració

(A casa en diem "de llauna" perquè tots els ingredients surten d'un pot o una llauna)
Posem els espaguetis a coure en una olla amb força aigua.
Recordeu la regla del 1110: 1000 d'aigua, 100 de pasta i 10 de sal
Posem en un cassó el tomàquet de fregir
Trinxem les anxoves a trossets, i les posem al cassó junt amb la tonyina esmicolada
Tallem les olives per la meitat i les posem al cassó
Tallem els cogombrets a rodelles i els posem al cassó, junt amb les tàperes
Ho posem tot a coure una estona, fins que el tomàquet sigui cuit.
Al final de tot hi tirem el pebre roig i apaguem el foc
Quan estiguin al dente, escorrem els espaguetis i repartim la salsa per sobre.

De veritat que són senzills i gustosos

30min

Notes

Si hi ha algun ingredient que no us agrada, no el poseu.
I si hi voleu més gust, hi podeu posar tonyina de ventresca en pot de vidre.

Per cert, heu provat el "Tomate triturado con cebolla" de la marca Apis: us el recomano.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1009 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!