Canelons d'espinacs

Ingredients

  • 1 paquet de canelons
  • 1 fulla de llorer
  • 1 pastilla de brou de carn
  • 50g de pernil
  • 50 g de panses de corint
  • 1k d'espinacs
  • 50 g de pernil
  • Llard
  • Pinyons
  • Oli i sal
  • Mantega
  • Formatge ratllat

Per a la beixemel:

  • 1 l de llet
  • 5 cullerades de farina
  • Nou moscada
  • Mantega i ceba

4 racions

Elaboració

Poseu les panses en remull.
Renteu els espinacs i bolliu-los. Escoreu-los de seguida i talleu-los a trossos ben petits.
Passeu els pinyons per una paella amb oli o llard amb el pernil tallat ben petit i les panses remullades. Tot seguit incorporeu-hi els espinacs i coeu-ho tot.
Bulliu els canelons en una olla amb aigua, el llorer i un raig d'oli; en lloc de sal, podeu posar-hi una pastilla de brou de carn.
Quan la pasta estigui ben cuita, passeu-la per aigua fre da, coleu-los i poseu-los sobre un drap de cuina.
Col·loqueu els canelons en una safata untada amb oli o mantega.Poseu la beixamel pel damunt amb una mica de formatge ratllat i mantega. Per acabar, gratineu-los al forn.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

566 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!