Pastís d'espinacs

Ingredients

  • 3/4 ous
  • 400 gr emental ratllat
  • 400 gr spinacs
  • 1 ricotta o mascarpone
  • 2 pasta de full o brise

4 racions

Elaboració

Bullir els espinacs i escorre'ls.
Batre els ous.
Barrejar els ous, els espinacs i els formatges fins que quedin ben lligats els ingredients.
Posar una pasta de full o brise (amb el full) en un recipient de vidre i posar la pasta d'espinacs i tapar amb l'altre pasta de full.
Posar al forn a 180º, fins que estigui la pasta daurada.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2376 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: