Vieires amb mantega d'all
Ingredients
- Deu o dotze vieires fresques sense la clova
- 100 grams de mantega
- 2 grans d'all
- Sal
- Oli d'oliva
- Julivert picat
3 racions
Utensilis
Una paella , un morter per picar i una cullera de fusta.
Elaboració
Primer de tot preparem la mantega amb all (en un morter i posem els alls a trossos i els matxuquem com si volguéssim fer all i oli , i després afegim la mantega i formem una pasta).
Seguidament posem una paella al foc amb aquesta pasta i quan és comenci a fondre i afegim les vieires i els donem unes voltes, sempre poca cocció, acabem empolvorant amb julivert picat, un parell de salts mes a la paella i cap al plat.
30min
Notes
El tema de poca cocció , pot anar al gust de cadascú , peró sempre hem de penssar que la vieira és un marisc de carn dura i si és cou massa queda dur.
Etiquetes:
Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2388 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.