Vieires amb mantega d'all

Categoria:
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Deu o dotze vieires fresques sense la clova
  • 100 grams de mantega
  • 2 grans d'all
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Julivert picat

3 racions

Utensilis

Una paella , un morter per picar i una cullera de fusta.

ElaboraciĂł

Primer de tot preparem la mantega amb all (en un morter i posem els alls a trossos i els matxuquem com si volguĂŠssim fer all i oli , i desprĂŠs afegim la mantega i formem una pasta).
Seguidament posem una paella al foc amb aquesta pasta i quan ĂŠs comenci a fondre i afegim les vieires i els donem unes voltes, sempre poca cocciĂł, acabem empolvorant amb julivert picat, un parell de salts mes a la paella i cap al plat.

30min

Notes

El tema de poca cocciĂł , pot anar al gust de cadascĂş , perĂł sempre hem de penssar que la vieira ĂŠs un marisc de carn dura i si ĂŠs cou massa queda dur.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Vieires amb mantega d'all

Enllaça aquesta recepta:

1903 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!