Vieires amb mantega d'all

Ingredients

  • Deu o dotze vieires fresques sense la clova
  • 100 grams de mantega
  • 2 grans d'all
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Julivert picat

3 racions

Utensilis

Una paella , un morter per picar i una cullera de fusta.

Elaboració

Primer de tot preparem la mantega amb all (en un morter i posem els alls a trossos i els matxuquem com si volguéssim fer all i oli , i després afegim la mantega i formem una pasta).
Seguidament posem una paella al foc amb aquesta pasta i quan és comenci a fondre i afegim les vieires i els donem unes voltes, sempre poca cocció, acabem empolvorant amb julivert picat, un parell de salts mes a la paella i cap al plat.

30min

Notes

El tema de poca cocció , pot anar al gust de cadascú , peró sempre hem de penssar que la vieira és un marisc de carn dura i si és cou massa queda dur.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1998 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!