Api al forn

Categoria:
EstaciĂł:    
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Per 6 mates d'api-150grs de mantega-100grs de formatge ratllat-

3 racions

Utensilis

Una olla grossa, unes cassoletes de terrissa i una escorredora.

ElaboraciĂł

Tallem els apis en uns 15 cm mes o menys , els pelem i rentem. Posem una olla al foc amb aigua i sal ,i con bulli fort , submergim els apis a l'aigua i tapem la olla. Quan bulli fort, baixem el foc i fem coure durant una hora u hora i mitja. Quan siguin tendres,els escorrem be i els posem en cassoletes de terrissa, amb la mantega a trossos per sobre i empolvorem amb formatge ratllat. Posem al forn i quan es dauri el formatge estarĂ  llest.

45min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Api al forn

Enllaça aquesta recepta:

3879 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



1 comentaris:

Dolça diu:
Mai se m'haguĂŠs acudit menjar l'api aixĂ­! NomĂŠs el faig servir per al caldo i per amanida.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!