Pop tallat tipu " a feira " a la cassola amb patates i pebrot escalivat

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800 gs. de pop cuit ( tentacles ) envasat al buit
  • 800 gr. de patates
  • Brou de peix pre-cuinat
  • 1 pot de pebrot escalivat extra
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d’oliva verge extra

4 racions

Elaboració

Tallem les patates a daus i en una olla amb aigua i sal , es posen a coure però no del tot ( uns 10 minuts ).
Tallem el pop cuit a rodanxes ( ente 0,5 i 1 cm ) i en una paella al saltejem 5 minuts amd oli d’oliva verge .
Obrim el pot de pebrot i traiem les tires.
Posem en una cassola , el pop i les patates , i el brou de peix just la cantitat per cubrir. Ho deixem a foc baix uns 10 minuts i 2 minuts abans i tirem les tires de pebrot escalivat.
Ja podem servir el plat que ha de quedar una mica caldós.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

685 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: