Pop tallat tipu " a feira " a la cassola amb patates i pebrot escalivat
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 gs. de pop cuit ( tentacles ) envasat al buit
- 800 gr. de patates
- Brou de peix pre-cuinat
- 1 pot de pebrot escalivat extra
- Sal
- Pebre
- Oli d’oliva verge extra
4 racions
Elaboració
Tallem les patates a daus i en una olla amb aigua i sal , es posen a coure però no del tot ( uns 10 minuts ).
Tallem el pop cuit a rodanxes ( ente 0,5 i 1 cm ) i en una paella al saltejem 5 minuts amd oli d’oliva verge .
Obrim el pot de pebrot i traiem les tires.
Posem en una cassola , el pop i les patates , i el brou de peix just la cantitat per cubrir. Ho deixem a foc baix uns 10 minuts i 2 minuts abans i tirem les tires de pebrot escalivat.
Ja podem servir el plat que ha de quedar una mica caldós.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1237 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.