Pastís fred de galetes i cacao amb pols

Ingredients

  • 500gr de galetes Maria Dorada
  • llet
  • 250 g de mantega
  • 250 g de cacao en pols
  • 1 pot de melmelada maduixa o quina es vulgui

8 racions

Elaboració

• Primer de tot, amb una cullera barrejarem la mantega amb el cacao en pols fins que quedi com una crema (para que la mantega es pugui treballar, la ficarem un minut o dos al microndes perquè s’estobi una micona)
• Untarem el motlle que farem servir amb mantega.
• Amb un bol, li ficarem bastant llet que servirà per remullar-les.
• Anirem agafant galetes i les passarem pel bol amb llet, i seguidament les ficarem al motllo de manera que cobreixi tot el fons.
• Després les cobrim amb una capa de la crema de mantega i cacao
• Tornem a ficar una altra capa de galetes passades prèviament per la llet.
• I una capa de melmelada de maduixa.
• Tot seguit una altra capa de galetes passades per la llet,i una altra capa de crema de xocolata.
• Així contínuament fins arribar a dalt de tot del motllo i acabant amb una capa de galetes remullades.
• Ho taparem amb paper film i ho ficarem dins de la nevera un parell d’hores o més.
• Un cop pasada l’estona, desmotllar el pastís, i cobrir amb la resta de crema de mantega amb cacao

1h


Recepta de cuina de Pastís fred de galetes i cacao amb pols

PASTÍS FRED DE GALETES I CACAO AMB POLS
per Susana González Cuadrat

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3570 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!