Amanida de tomàquets xerris, amb endivies, pera a la papillot, i mató, amb vinagreta de mel de Romaní

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Dues endivies, de mida grossa
  • Dotze tomàquets xerri
  • 200 grams, de Mató, o formatge fresc
  • Una pera tipus Conference, grossa
  • Mel de Romaní
  • Oli d'oliva
  • Vinagre de Mòdena
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Paper d'alumini
  • El suc d'una taronja, ( colat)

2 racions

Utensilis

Un aparell, per treure el cor a la pera

Elaboració

Primer de tot, agafem la pera, l'hi traiem el cor, i l'emboliquem amb el paper d'alumini, i ho posem al forn, a 180º, fins que és tova, i la reservem, fins que és freda.
En un bol, amb el batedor de varetes, fem una vinagreta amb: un raig de vinagre, el suc de taronja, un raig de mel de romaní, un raig de vinagre de Módena, un polsim de sal, i un polsim de pebre negre en pols. Ho batem ben bé, i ho reservem.
En una safata ben bonica, fem un llit, amb les endivies tallades a rodelles, al damunt, posem els tomàquets xerri, tallats en dues meitats, seguidament, afegim la pera pelada, tallada a dauets, i per acabar, el mató tallat també en dauets.
Tot seguit, ho amanim amb la vinagreta de mel, i ja ho podrem treure a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1173 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: