Amanida de tomàquets xerris, amb endivies, pera a la papillot, i mató, amb vinagreta de mel de Romaní
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues endivies, de mida grossa
- Dotze tomàquets xerri
- 200 grams, de Mató, o formatge fresc
- Una pera tipus Conference, grossa
- Mel de Romaní
- Oli d'oliva
- Vinagre de Mòdena
- Sal
- Pebre negre en pols
- Paper d'alumini
- El suc d'una taronja, ( colat)
2 racions
Utensilis
Un aparell, per treure el cor a la pera
Elaboració
Primer de tot, agafem la pera, l'hi traiem el cor, i l'emboliquem amb el paper d'alumini, i ho posem al forn, a 180º, fins que és tova, i la reservem, fins que és freda.
En un bol, amb el batedor de varetes, fem una vinagreta amb: un raig de vinagre, el suc de taronja, un raig de mel de romaní, un raig de vinagre de Módena, un polsim de sal, i un polsim de pebre negre en pols. Ho batem ben bé, i ho reservem.
En una safata ben bonica, fem un llit, amb les endivies tallades a rodelles, al damunt, posem els tomàquets xerri, tallats en dues meitats, seguidament, afegim la pera pelada, tallada a dauets, i per acabar, el mató tallat també en dauets.
Tot seguit, ho amanim amb la vinagreta de mel, i ja ho podrem treure a taula.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1173 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.