Bou a l'adoba

Ingredients

  • Jarret de bou
  • Cabeça d'alls
  • Ceba
  • Carrota
  • Cansalada a tires
  • Llorer
  • Pebre en gra
  • Vi negre
  • Brou de carn
  • Oli
  • Sal

4 racions

Utensilis

Una cassola,un ganivet de cuina i un bol.

Elaboració

Emboliquem la peça de bou amb la cansalada a tires i la posem a macerar amb alls, ceba, carrota, tot tallat a daus, i les cotnes de cansalada, el llorer, el pebre en gra i el vi negre.
Passat 24 hores, escorrem la carn i la posem en una cassola al foc, amb oli.
Quant sigui daurada, afegim les verdures i cotnes de cansalada de la maceració. A continuació afegim el vi negre de la maceració i deixem reduir a la meitat. Després afegim brou, tapem la cassola i fem coure a foc baix.
Un cop cuita la carn, la tallarem a rodanxes per servir.

2h

Notes

Aquest plat és molt important la maceraciò.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1419 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: