Bou a l´adoba

Ingredients

  • Jarret de bou-Cabeça d'alls-Ceba-Carrota-Cansalada a tires-Llorer –Pebre en gra-Vi negre-Brou de carn-Oli-Sal-
  •  

4 racions

Utensilis

Una cassola,un ganivet de cuina i un bol.

Elaboració

Emboliquem la peça de bou amb la cansalada a tires i la posem a macerar amb alls , ceba, carrota , tot tallat a daus, i les cotnes de cansalada , el llorer , el pebre en gra i el vi negre. Passat 24 hores , escorrem la carn i la posem en una cassola al foc , amb oli .Quant sigui daurada , afegim les verdures i cotnes de cansalada de la maceració. A continuació afegim el vi negre de la maceració i deixem reduir a la meitat. Després afegim brou , tapem la cassola i fem coure a foc baix. Un cop cuita la carn , la tallarem a rodanxes per servir.

2h

Notes

Aquest plat és molt important la maceraciò.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1239 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!