Canelons d'espinacs

Ingredients

  • 1,5 kg. Espinacs
  • Al gust de ca ú Pansas i pinyons
  • Al gust de cada ú Pernil dolç
  • 5 Ous
  • Una mica de sal
  • Beixamel
  • Fortmatxe rallat

Elaboració

Es bullen i es freixeixen els espinacs, es posen els piñons, les panses i el pernil doç tallat pen petit.
Es baten els ous i s'hi posa una mica de sal.Es posa una paella al foc am una gota d'oli i shi posa una cullerada d'ou i damunt una cullarada de pasta d'espinacs i es cargola en forma de caneló.
Es van popsan en una plàtera.
Es crobeixen de beixamel, es posa damunt fortmatxe rallat i es posen a gratinar al forn.
Están exquisits


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

599 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Marta, sempre que facis servir pinyons i panses, com per exemple per fer-los amb espinacs, si els escaldes abans, veuras que queden més tous, i són més agradables de menjar. Una salutació. Quim Lleonart.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!