PastĂ­s de formatge fresc

Categoria:
EstaciĂł:        
Dificultat: Mitjana

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 100 gr. De mantega
  • 125 gr. De sucre
  • Una branca de vainilla
  • 3 ous la ratlladura fina de la pell de ½ llimona
  • 50 gr. De farina de blat
  • 500 gr. De formatge fresc tipus Quark
  • (Si us agrada trobar-hi rostes, 50 gr. De panses sense pinyol)
  • Paper de forn per folrar el motlle

7 racions

ElaboraciĂł

1.Mesclar la mantega tova, com una pomada, amb el sucre i la polpa negra de l'interior de la branca de vainilla.
2.Afegir-hi els ous (que els tindrem a la temperatura ambient) i la ratlladura fina de mitja llimona.
3.Afegir-hi la farina passada pel sedĂ s.
4.I per últim afegir a la mescla de formatge fresc (i les panses si heu decidit posar-n'hi). Hi de quedar com una mescla molt fina, homogènia i lligada.
5.Abocar-ho a un motlle rodĂł, d'uns 20 o 25 cm. De diĂ metre, folrat amb paper de forn.
6.Ha de coure durant 2 hores a 100º. Atenció amb la temperatura del forn, Ês la clau perquè us quedi un pastís amb textura tendra gràcies a la cocciò suau dels 100º del forn.

2h

Per


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: PastĂ­s de formatge fresc

Enllaça aquesta recepta:

971 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!