Pèsols a l'all cremat

Ingredients

  • 800 g. de pèsols desgranats
  • 6-8 grans d'all
  • 4-6 tomàquets
  • 1 copeta de vi blanc dolç
  • Un grapadet d'avellanes torrades
  • Una llesca de pa
  • Julivert fresc
  • Oli d'oliva
  • Pebre i sal

4 racions

Elaboració

Talleu i ratlleu els tomàquets.
En una cassola amb oli fregiu els grans d'all fins que estiguin daurats i rostidets. Escorreu-los. Aprofiteu per fregir el pa per fer la picada.
Ala mateixa cassola, si cal, afeigiu una mica mes de'oli i feu un sofregit amb el tomàquet. Saleu'ho. Afegiu el vi i deixeu-ho reduir tot plegat.
Un cop està ben confitat, afegiu-hi mig gotet d'aigua, tapeu-ho i coeu-ho lentament fins que els pèsols estiguin cuits.
just abans, feu una picada amb els alls, el julivert, les avellanas, el pa i un polsim de sal i afegiu-ho a la cassola. Rectifiqueu-ho de sal i pebre. Ha de quedar un guisat una mica sucós.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1094 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!