Calzone d'espinacs

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Espinacs
  • Bacon
  • Ceba
  • Pasta de full
  • Formatge ratllat
  • Sal
  • Pebre

2 racions

Elaboració

1. Posem els espinacs a bullir amb aigua i sal.I encenem el forn a 200 graus.
2. Mentre bull anem tallant el bacon i la ceba a trossets petits.
3. Quan els espinacs estan a punt els escorrem i els deixem que treguin tota l'aigua.
4. Agafem la pasta de full i l'estirem. Posem paper de forn a la safata per a que no s'enganxi i col.loquem la pasta de full ben estirada.
5.Agafem una paella i saltegem els espinacs amb la ceba i el bacon. Afegim una mica mes de sal i posem pebre al gust.
6. Un cop estan ben saltejats els posem en un costat de la pasta de full i anem afegint formatge ratllat per capes. Un cop tenim totes les capes tanquem la pasta de full i ho posem al forn durant 15-20 minuts a 200 graus.
Bon profit

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

470 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!