Filets de llenguado embolicats amb pasta fresca sobre pesto d'avellanes

Ingredients

  • 80 gr. Fortmatge parmesà
  • 2 dl whisky
  • 1 Ceba mitjana
  • 4 Llenguados fresc (o no )
  • 100 gr. Pinyons
  • 100gr. d'avellanes torrades
  • 15 gr. Mantaga
  • 250 gr. Bolets (girgola, champinyons )
  • Lasanya fresca 8 fulles
  • Alfàbrega fresca 1/2 manadet
  • Sal Pebre blanc
  • Nou moscada
  • Pebre vermell dolc
  • Julivert
  • Cibulet

Elaboració

Per fer el "pesto d'avellanes":

Escaldem amb aigua bullint l'alfàbrega durant 20 segons i la refredem ràpidament amb aigua i gel per tal de que no perdi el color vert caracteristic.
Posem l'alfàbrega, els pinyons, les avellanas, el fortmatge parmesá i l'oli d'oliva dins de un recipient i amb el tourmix ho emulsionem tot. Seguidament ho reservem.

Elaboració del plat:

Tallem la seba fina i amb una mica d'oli la potxem fins que ens agafi un to molt fosc desprès hi afeigim els bolets i quan estigui tot ben cuit ho flamegem amb el Whisky i ho reservem en calent.
Netejarem els llenguados i en fem filets, els salpebrem, i enpolvorarem amb pebre vermell, els marquem a la plancha amb mantega i també ho reservem calent.
Courem la plancha de lasaya i un cop estigui al "dente" emboliquem els filets de llenguados de dos en dos.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

650 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!