Closques d'ou de xocolata

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Xocolata negra
  • Xocolata blanca

Utensilis

Bol, gerreta, espàtula, globus petits, gots de boca estreta (tants com globus vullguem decorar)

Elaboració

1.- Unfla tants globus com vullgues decorar.
2.- Fon la xocolata al microones a baixa temperatura. El temps dependrà de la quantitat que vullgues fer però és important que vages obrint el microones de tant en tant per a vigilar que no es creme.
3.- Barreja amb una espàtula perquè es desfaça bé. Posa’l en una gerreta perquè siga més còmode abocar-lo sobre el globus.
4.- Per a decorar-los, posa els globus a sobre de gots de boca estreta.
5.- Vés tirant la xocolata per sobre i decora al teu gust.
Important: Vigila que la xocolata no estiga massa calenta perquè et poden petar els globus. Els pots fer amb diferents capes perquè tinguen més cos. Si vols, entre capa i capa pots ficar-los una estona al congelador però no és del tot necessari, sobre tot si la decoració la fas sense massa miraments com nosaltres.
6.- Quan acabes de decorar-los, fica’ls a la nevera perquè s’endurisca la xocolata.
7.- Per a traure el globus punxa’l i arrenca’l amb molta cura.
Suggeriment: Aquesta idea la vaig veure a la revista Good to know. Si us decidiu a fer-los, deixant unes vores uniformes i fent-los amb vàries capes perquè siguen més ferms, poden ser també una idea molt bona i original per a presentar postres a mode de cassoleta, per exemple unes maduixes amb nata, una mousse…literalment, per a menjar-se fins i tot el plat!!
Si voleu veure la foto del pas a pas aqui la teniu: http://cuinadiari.blogspot.com.es/2013/03/closques-dou-de-xocolata.html

30min

Notes

Com la Pasqua ja és aquí, hem decidit fer unes Closques d’Ou de Xocolata per si voleu decorar les vostres mones i aquest ha estat el resultat...


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

874 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!