Bacallà amb samfaina a la salsa d'olivada

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 talls de bacallà dessalat
  • 1 pot de Samfaina casolana Ferrer
  • 1 pot de Salsa olivada Ferrer
  • 100 g de farina
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Per començar, escalfar una paella amb oli.
Per dessalar el bacallà, deixar-lo en remull al frigorífic durant 4 dies canviant l'aigua 2 vegades. Si es prefereix, comprar el bacallà dessalat.
Un cop escorregut el bacallà, enfarinar lleugerament i fregir a la paella, primer amb la pell cap amunt i després donar-li la volta.
Quan estigui daurat, treure de la paella i reservar en un plat amb paper absorbent.
Seguidament, posar la samfaina en una cassola, escalfar-la i afegir-hi el bacallà.
Servir el bacallà decorat amb una fina capa d'olivada damunt de cada tall.

10min

Notes

Veure vídeorecepta a: http://youtu.be/7NfViN6OGE4


Recepta de cuina de Bacallà amb samfaina a la salsa d'olivada

Bacallà amb samfaina a la salsa d'olivada.
per Conserves Ferrer

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1121 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!